Agenda

Organisatie opstelling 19 januari 2021

Werk, relaties, opvoeden, geld. Zomaar wat onderwerpen waar een groot deel van onze tijd naartoe gaat. Als het goed is, geeft dit energie, inspiratie en betekenis aan je leven. Maar wat als je op een van deze vlakken stagnatie ervaart? Waardoor het wellicht meer voelt als vermoeid, routine, ballen in de lucht houden? Soms gaat zo’n fase vanzelf over, maar vaak voel je wel dat het tijd is om een nieuw proces in gang te zetten voor je professionele en/of persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

3 luik Systemisch werk januari 2021

Heb je de kennismakingsworkshop systemisch werk gedaan en ben je enthousiast geworden?
Wij hebben een 3 luik samengesteld waarbij je nog meer kennis en ervaringen kunt op doen met systemisch werk.

Kennis in de vorm van de theoretische achtergrond van deze methode en ervaring door samen opstellingen te doen.

Lees verder

Teamontwikkeling 3 daagse voor managers en teamleiders

Ben jij manager of teamleider en wil je investeren in je professionele ontwikkeling dan zijn deze workshops uitermate geschikt. In 3 dagen leer je de basisprincipes van de volgende methodes; DISC, Deep Democracy en Systemisch werken. Met deze kennis en praktische ervaring kun je de effectiviteit en het werkplezier van je team optimaliseren.

 

 

Lees verder

Teamontwikkeling

Vergroot jouw teamperformance met onze teambuilding programma’s. Creëer vertrouwen en saamhorigheid, maak talenten inzichtelijk en stem ambities op elkaar af. We helpen individuen om effectief samen te werken en maken leidinggevenden bewust van de rol die zij spelen. Met als resultaat meer daadkracht en slagvaardigheid.

Teambuilding

Een teambuilding is geschikt om elkaar beter en anders te leren kennen. Tijdens diverse activiteiten kunt u verrast worden door de ongekende talenten van uw collega’s. Wij hebben diverse teambuildingsactiviteiten die kunnen worden ingezet. Zo kunt u actief, creatief of culinair met elkaar bezig zijn. Een teambuilding is leerzaam en leuk.”Je ontdekt meer in een uur spelen dan in een jaar converseren!”

Trainingen & workshops

Wilt u investeren in uw team? Wij bieden diverse workshops en trainingen aan op gebied van communicatie en samenwerken. Inzicht en kennis vergroten is de eerste insteek. De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Veel doen en leren door te ervaren!

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01