Locatie

Tijd voor ontwikkeling BIJ Het Drents kwartiertje

Teambuilding, trainingen en teamcoaching op uw eigen gekozen locatie

Alle workshops, trainingen en teamcoaching kunnen worden verzorgt op de locatie van úw keuze. Heeft u nog geen locatie dan is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van Het Drents kwartiertje. Bent u op zoek naar een locatie voor een meerdaagse dan kunt u terecht bij Het Hiekerhoes.

Vergaderlocatie

Een gezellige vergaderlocatie vlakbij Assen vind je bij het Drents Kwartiertje. Alle verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen. Afhankelijk van het doel en jullie wensen. Willen jullie een vergadering in een gemoedelijke en informele sfeer dan zou je gebruik kunnen maken van de zaal met bar. Willen jullie een wat zakelijker sfeer creëren dan kun je gebruik maken van de kookstudio. Natuurlijk is het mogelijk om de zakelijke bijeenkomst uit te bereiden met een teambuilding activiteit en/of een maaltijd.

Kookstudio

De kookstudio is een open en lichte ruimte en is natuurlijk bijzonder geschikt voorkookworkshops. Tevens is de kookstudio te gebruiken voor alle creatieve workshops en alsvergaderruimte. De ruimte is geschikt voor 30-40 personen. De kookstudio beschikt over diverse kookpitten, ovens, en alle keukenapparatuur die je nodig hebt om samen te kokkerellen.

Midden Drenthe

Het Drents Kwartiertje is centraal gelegen in Noord Nederland ( 2 km vanaf het TT circuit Assen) Vanaf de A28 afslag Assen Zuid rijd je binnen 3 minuten naar ‘het Drents kwartiertje’.
Het Drents kwartiertje is gelegen aan de rand van natuurgebied ‘het Hijkerveld’ en ‘de Haar’. Binnen 5 minuten wandel je tussen de Drentse heideschapen en Schotse Hooglanders op het Hijkerveld. De schaapskooi, te midden van dit prachtige heidegebied, is zeker een bezoek waard. Tevens is het mogelijk om met de fiets, tandem of solex een tocht te maken door dit prachtige natuurgebied.

Zowel binnen als buiten is het goed toeven!

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01