Teambuilding tweedaagse

Teambuilding tweedaagse met overnachting bij Het Hiekerhoes

Op een gezellige locatie in hartje Drenthe bieden we een 2 daagse teambuilding aan. Van tevoren bepalen jullie wat het doel van de teambuilding is. Aan de hand hiervan stellen we een programma op maat voor jullie samen. Samen met de teamcoach gaan jullie aan de slag. Naast de training is er keuze uit verschillende activiteiten die aansluiten op de training. Zo ontstaat er een afwisselend programma, met volop ruimte voor verdieping.De teambuilding tweedaagse kan uitgebreidt worden met activiteiten die aansluiten bij de training.

  • Workshop schapen drijven;
  • Teambuilding met paarden;
  • Workshop schilderen;
  • Workshop reclamespotje maken;
  • Teambuilding op de tandem.

Programma
VoorafIntake gesprek op locatie Het Drents kwartiertje.
Tijdens dit gesprek stemmen we af waar het team aan wil werken.
Aan de hand van dit gesprek maken we een programma op maat.
Dag 1Aankomst in Drenthe
Introductie
Start teambuilding met (onder andere) de DISC methode
Activiteit
Overnachting bij Het Hiekerhoes
Dag 2Verdiepingsdag
Thema's die spelen binnen het team worden met behulp van opstellingen verder uitgediept
Afspraken maken hoe jullie als team verder gaan

KostenPrijs incl. BTW

Teambuilding tweedaagse op maat
Begeleiding Teamcoach Margriet Slotman
Activiteit naar keuze
Overnachting (op tweepersoonskamer)
Alle maaltijden

Prijs op aanvraag

Teamcoach Margriet Slotman

Ben je op zoek naar een invulling van teamdagen waarbij je wilt werken aan de onderlinge communicatie en samenwerking? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor mij is het elke keer weer een genot om met een team in te zoomen op deze thema’s. Vanuit een stukje theoretische basis gaan we aan de slag met praktische oefeningen en groepsopdrachten. Op deze wijze wordt de teambuilding leerzaam én leuk. Door een activiteit toe te voegen kun je onderzoeken hoe je op een zo optimaal mogelijke wijze communiceert en samenwerkt om het geheel tot een goed einde te laten komen. Natuurlijk ontvangen jullie na afloop feedback op de uitvoering hiervan.
Mocht het wenselijk zijn dan kan een team tweedaagse een vervolg krijgen. Het is mogelijk om individueel en/of als team een coaching traject te volgen. Meer informatie hierover tref je aan op de website van Tijd voor ontwikkeling.
Mijn missie; Ontwikkelen van effectieve teams. Verhogen van persoonlijke effectiviteit, verbeteren van communicatie en versterken van relaties en samenwerking.
Als teamcoach ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches. Wij hanteren de Internationale Ethische Code voor coaches en mentoren.

Teamtweedaagse bij Het Drents kwartiertje

Voor teambuildingen, trainingen en teamcoaching kunnen jullie uitstekend bij ons terecht. Wij maken graag een op maat gemaakt programma voor jullie.
Bij het Drents kwartiertje vind je verschillende vergaderruimtes, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen. De ruimtes ademen een gemoedelijke sfeer, en zijn ingericht met alle benodigde communicatiemiddelen. Verder beschikt Het Drents kwartiertje over een groot terras en veldjes waar diverse activiteiten kunnen worden uitgevoerd. Natuurlijk is het mogelijk de teambuilding, training of teamdag te combineren met een lunchbuffet of maaltijd.
Het Drents kwartiertje is gemakkelijk te bereiken via de A28 onder Assen. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Samenwerking met het Hiekerhoes

Willen jullie deze tweedaagse organiseren op één locatie waarbij je ook kunt overnachten, dan kun je terecht bij Het Hiekerhoes. We kunnen in samenwerking een offerte opstellen waarbij én de inhoud van het teambuildingsprogramma, de activiteiten én het overnachten wordt opgenomen.
Het Hiekerhoes bevindt zich aan de rand van het Hijkerveld, een uitgestrekt natuurgebied in hartje Drenthe. De sfeervolle en ruime groepsaccommodatie is uitstekend geschikt voor een team 2 daagse. Het Hiekerhoes is een prachtige uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. De schaapskooi van het Hijkerveld bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf de groepsaccommodatie.

Sfeervolle locatie te midden van de natuur

Meteen een antwoord

Coaching is voor ons maatwerk, we helpen je graag telefonisch om tot een gericht aanbod te komen.

Bel  06 510 661 41

Informatie aanvragen

Via het contactformulier kunt je per mail informatie aanvragen. 

Contactformulier

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01