Coaching

Coachen is ‘Van stilstand naar in beweging komen’.

Teamcoaching

Als teamcoach begeleid ik het team met het doorzien van patronen en structuren die ontstaan zijn in de loop der tijd. Wat goed werkt, kan worden geoptimaliseerd. Wat niet goed functioneert kan worden verbeterd. Teamcoaching is het bewust werken aan een optimale communicatie- en samenwerkingsstructuur.

Lees verder

Coaching Veranderingsprocessen

Veranderen begint met een verlangen om meer betekenis te hebben en beter aan te sluiten bij de wensen van de cliënt/klant. Veranderen is lastig. Voor we het weten vallen we terug in de oude patronen. Hoe doorloop je met elkaar het veranderproces? Welke stappen zijn er nodig?
Welke spanningen roepen de veranderingen op?

Lees verder

Systemisch Coaching

Tijd voor ontwikkeling biedt systemische coaching aan ondernemers, managers en leidinggevenden. Tijdens de coaching kunnen vraagstukken worden uitgediept op systemisch niveau. Dit kan op gebied van het organisatiesysteem als ook op persoonlijk vlak.

Lees verder

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Als coach help ik je te focussen op wat je wilt bereiken. Positief vooruitkijken dus. Wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en te werken aan wat tussen jou en je doel instaat, gaan er ineens allerlei deuren voor je open.

Lees verder

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01