Ervaringen

De touwtjes weer in handen

Je bent 32, enthousiast, actief en kan veel aan. Je vrienden kennen je als iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, in je kerk sta je bekend als iemand die veel doet, in je familiekring sta je klaar en geen klus is je te gek.

Lees verder

Zussendag GKv Rouveen

Hallo Margriet,

Nog even een reactie van onze kant n.a.v. onze eerste vrouwendag…Wij hebben ontzettend veel reacties van onze ‘zussen’ gehad, die deze dag als zeer positief hebben ervaren, en ook zeker het ochtendprogramma!!Er zijn mooie gesprekken gevoerd in de kleine groepjes, zoals ik dat begrepen heb, er zijn tranen gevloeid, er is meer begrip gekomen naar elkaar, en men heeft elkaar beter leren kennen… allemaal reacties n.a.v. deze ochtend.

Wij worden er een beetje stil van… we hadden dit gehoopt… en we wilden het jou niet onthouden..Daarom nogmaals, hartelijk dank voor je bijdrage, die zeer enthousiast en open was. Je was de juiste persoon, op de juiste plek, met het juiste verhaal! Daar ben ik van overtuigd!

Ga zo door!!

Lees verder

Zussendag GKv Dalfsen

DALFSEN – In de groepsaccommodatie Archemerberg werd zaterdag 10 oktober 2015 de Zussendag gehouden, een dag georganiseerd door en voor vrouwen uit de GKv en NGK met als thema ‘Heb je even voor mij’.

Lees verder

Verandering is het sleutelwoord

Met behulp van coaching heb ik mezelf nieuwe doelen gesteld. Doelen die passen bij wie ik ben.

Lees verder

Verschil zien in communicatiestijlen

De DISC analyse was zeer duidelijk en komt ook overeen met wat ik eigenlijk al over mezelf wist.

Lees verder

Stress

De DISC analyse bij de coach van Tijd voor ontwikkeling, Margriet Slotman, heeft me inzicht gebracht in mijn functioneren op een moment dat ik niet in mijn element was. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen communicatie en samenwerkingsbehoeften.

Lees verder

Tot de kern komen

Ik heb Margriet als een prima coach ervaren! Ze wist zowel op het vlak van werk als privé, snel en op een prettige manier tot de kern door te dringen. We hebben samen dan ook veel bereikt in slechts een paar sessies. Ik heb veel meer zelfinzicht gekregen en daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.

CW

Lees verder

Teamontwikkeling

Vergroot jouw teamperformance met onze teambuilding programma’s. Creëer vertrouwen en saamhorigheid, maak talenten inzichtelijk en stem ambities op elkaar af. We helpen individuen om effectief samen te werken en maken leidinggevenden bewust van de rol die zij spelen. Met als resultaat meer daadkracht en slagvaardigheid.

Teambuilding

Een teambuilding is geschikt om elkaar beter en anders te leren kennen. Tijdens diverse activiteiten kunt u verrast worden door de ongekende talenten van uw collega’s. Wij hebben diverse teambuildingsactiviteiten die kunnen worden ingezet. Zo kunt u actief, creatief of culinair met elkaar bezig zijn. Een teambuilding is leerzaam en leuk.”Je ontdekt meer in een uur spelen dan in een jaar converseren!”

Trainingen & workshops

Wilt u investeren in uw team? Wij bieden diverse workshops en trainingen aan op gebied van communicatie en samenwerken. Inzicht en kennis vergroten is de eerste insteek. De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Veel doen en leren door te ervaren!

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01