Teambuilding

Teambuilding in Drenthe

Samen op een ontspannen manier werken aan een hecht en effectief team. Met inzet van verschillende instrumenten; o.a. DISC, NLP, Deep Democracy en Systemisch werk. Een teambuilding is een combinatie van theorie, groepsopdrachten en diverse activiteiten. Wij maken graag een programma op maat.
Bekijk activiteit

Teambuilding tweedaagse

Op een gezellige locatie in hartje Drenthe bieden we een 2 daagse teambuilding aan. Van tevoren bepalen jullie wat het doel van de teambuilding is. Aan de hand hiervan stellen we een programma op maat voor jullie samen. Samen met de teamcoach gaan jullie aan de slag. Naast de training is er keuze uit verschillende activiteiten die aansluiten op de training. Zo ontstaat er een afwisselend programma, met volop ruimte voor verdieping.De teambuilding tweedaagse kan uitgebreidt worden met activiteiten die aansluiten bij de training.
Bekijk activiteit

Teambuilding & kokkerellen

Tijdens deze teambuilding starten we met een aantal opdrachten om te ontdekken hoe goed jullie elkaar kennen. Daarna worden er groepjes samengesteld en gaan jullie kokkerellen in de kookstudio? Wie van jullie is de chef? Deze teambuilding is geschikt voor beginnende teams of als kick-off van een project.
Bekijk activiteit

Teambuilding & outdooractviteiten

Tijdens deze teambuilding maakt u kennis met elkaar op een dieper niveau. We werken aan communicatie, vertrouwen, begrip en acceptatie. Dit gebeurt op een interactieve wijze met diverse werkvormen waarbij samenwerken belangrijk is.
Bekijk activiteit

Teambuilding & Reclame spotje maken

Visie en doelstellingen visualiseren door middel van een reclamespotje maken. Tijdens deze creatieve teambuilding komen nieuwe ideeën vanzelf opborrelen. Maak samen plezier, bekijk zaken en mensen eens van een andere kant en ontdek nieuwe aspecten aan je collega's en aan jezelf!
Bekijk activiteit

Teambuilding & Schilderen

Tijdens de teambuilding schilderen gaat u samen creatief aan de slag. Van tevoren spreken we een thema af. Dit thema verbeelden jullie individueel op het schildersdoek. Aan het eind worden alle schilderijtjes samengevoegd tot één kunstwerk. Door creatief bezig te zijn ontwikkel je een frisse blik op zaken en ontwikkelingen.
Bekijk activiteit

Teambuilding & Schapen drijven

Wil je elkaar beter en anders leren kennen dan is deze teambuilding uitermate geschikt. De samenwerking en communicatie staan centraal. Wie neemt de leiding? Welke leiderschap stijl wordt er gebruikt? Deze teambuilding wordt uitgebreid met een workshop schapen drijven.
Bekijk activiteit

Teambuilding met paarden

Teambuilding met inzet van paarden is een bijzondere manier van teambuilden; tijdens de workshop met de paarden worden er opdrachten en activiteiten met de paarden gedaan. Het is belangrijk dat er gecommuniceerd wordt om tot een goede samenwerking te komen. In contact met de paarden tijdens de activiteiten kan een team waardevolle inzichten en ervaringen opdoen.
Bekijk activiteit

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01