Teambuilding

Teambuilding in Drenthe: leuke en leerzame teambuilding activiteiten en workshops om de samenwerking en communicatie te optimaliseren.

Samen op een ontspannen manier werken aan een hecht en effectief team. Met inzet van verschillende instrumenten; o.a. DISC, NLP, Deep Democracy en Systemisch werk. Een teambuilding is een combinatie van theorie, groepsopdrachten en diverse activiteiten. Wij maken graag een programma op maat.
Op een gezellige locatie in hartje Drenthe bieden we een 2 daagse teambuilding aan. Van tevoren bepalen jullie wat het doel van de teambuilding is. Aan de hand hiervan stellen we een programma op maat voor jullie samen.
Tijdens deze teambuilding starten we met een aantal opdrachten om te ontdekken hoe goed jullie elkaar kennen. Daarna worden er groepjes samengesteld en gaan jullie kokkerellen in de kookstudio? Wie van jullie is de chef?
Beeldvorming staat centraal deze dag. Welk plaatje willen jullie ophelderen? Een praktische teambuilding om de teamspirit te versterken en tegelijkertijd creatieve vaardigheden te ontwikkelen.
Tijdens de teambuilding schilderen gaan jullie samen creatief aan de slag. Van tevoren spreken we een thema af. Dit thema verbeelden jullie individueel op het schildersdoek.
Visie en doelstellingen visualiseren door middel van een reclamespotje maken. Tijdens deze creatieve teambuilding komen nieuwe ideeën vanzelf opborrelen.
Wil je elkaar beter en anders leren kennen dan is deze teambuilding uitermate geschikt. De samenwerking en communicatie staan centraal. Wie neemt de leiding?
Teambuilding met inzet van paarden is een bijzondere manier van teambuilden; tijdens de workshop met de paarden worden er opdrachten en activiteiten met de paarden gedaan.
Tijdens deze teambuilding maken jullie kennis met elkaar op een dieper niveau. We werken aan communicatie, vertrouwen, begrip en acceptatie. Dit gebeurt op een interactieve wijze met diverse werkvormen waarbij samenwerken belangrijk is.

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141
info@hetdrentskwartiertje.nl

KvK: 04084164
Btw: 8174.38.701.B.01