Trainingen & workshops

Wij verzorgen diverse workshops en trainingen op gebied van communicatie en samenwerken.

Introduceer Deep Democracy in je organisatie/team en voorkom gedoe in de onderstroom. Deze methode biedt diverse tools aan die de besluitvormingsprocessen optimaliseren.
Maak als team kennis met de DISC methode. DISC maakt voorkeur stijlen op gebied van communicatie en samenwerking helder. Wanneer je inzicht krijgt in deze verschillende stijlen zal er meer begrip ontstaan.
Maak kennis met de DISC 3D methode. Ontdek je drijfveren, denkstijlen, teamrollen en je voorkeursstijl qua communicatie en samenwerken. Kijk als team in de spiegel en ontdek jullie teamkracht.
Communicatie staat centraal tijdens deze teamdag. Alles valt of staat door communicatie. Veel misverstanden ontstaan omdat mensen denken dat het voor een ander wel duidelijk is.
Tijdens deze workshop maken jullie kennis met de basis principes van NLP. Een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan.
Tijdens de workshop systemisch werk maken jullie als team kennis met deze manier van kijken naar groepen mensen.
Tijdens de brainstorm begeleiden we het proces van out off the box denken. Op een interactieve wijze worden alle deelnemers uitgenodigd om te brainstormen over nieuwe diensten en/of producten.

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141
info@hetdrentskwartiertje.nl

KvK: 04084164
Btw: 8174.38.701.B.01