Verandering is het sleutelwoord

Met behulp van coaching heb ik mezelf nieuwe doelen gesteld. Doelen die passen bij wie ik ben.

Ik ben via via in contact gekomen met Margriet in een periode in mijn leven waarin ‘verandering’ sleutelwoord was. Zij hielp mij inzicht te krijgen in waar ik stond, waar ik heen wilde en welke dingen belangrijk zijn voor mij om de juiste keuzes te maken bij die verandering.

Met de inhoud van deze keuzes heeft Margriet zich niet bemoeid (dat was mijn eigen pakkie-an), maar wel met wat deze keuzes voor mij betekenden. Margriet heeft een rustige maar doortastende manier van communiceren… en ze prikt, zonder te oordelen, gemakkelijk door onzin heen. Dit was precies wat ik nodig had om de kernvragen boven te krijgen om de juiste keuzes te kunnen maken!

MW

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01