Verschil zien in communicatiestijlen

De DISC analyse was zeer duidelijk en komt ook overeen met wat ik eigenlijk al over mezelf wist.

Masker en zelfbeeld

Grappig ook dat de grafiek van masker en zelfbeeld overeenkomen; mijn uitspraak dat ik me een vis in het water voel qua werk klopt precies!

In mijn werk zie ik nu iets duidelijker verschillen in communicatie/stijlen. Ben nog wel zoekende hoe ik daar het beste mee om kan gaan om in de trainingen die ik geef. Ik herken mezelf sterk in het niet af maken van werk/oppakken van klusjes die ik niet graag doe. Ben lijstjes gaan maken met zaken die ik moet doen en afstrepen als het af is. Dat gaat redelijk, al duurt het soms nog wel even voor ik eraan begin, maar uiteindelijk gebeurd het wel. En tijd blokken in de agenda helpt ook.

SMN

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01