Werkwijze & Tarieven

Creatief, praktisch en resultaatgericht. Samen stil staan, ontdekken en ontwikkelen!

Werkwijze;

Elke vorm van teambuilding, training of teamcoaching is maatwerk. Daarom starten we (bij voorkeur) met een intake. Tijdens dit gesprek kunnen we afstemmen wat er nodig is en welke aanpak hier het beste bij past. Daarna ontvangt u een programmavoorstel voorzien van de teamvraag, het gewenste eindresultaat en de werkwijze. Samen met u kunnen we zo komen tot een helder plan.

Teambuilding

Een teambuilding is geschikt om elkaar beter en anders te leren kennen. Tijdens diverse activiteiten kunt u verrast worden door de ongekende talenten van uw collega’s. Wij hebben diverse teambuildingsactiviteiten die kunnen worden ingezet. Zo kunt u actief, creatief of culinair met elkaar bezig zijn. Een teambuilding is leerzaam en leuk.”Je ontdekt meer in een uur spelen dan in een jaar converseren!”

Workshops & trainingen

Wilt u investeren in uw team? Wij bieden diverse workshops en trainingen aan op gebied van communicatie en samenwerken. Inzicht en kennis vergroten is de eerste insteek. De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Veel doen en leren door te ervaren!

Teamcoaching

Het werken in teamverband stelt hoge eisen aan de leden van het team, de werkwijze van het team en de interactie binnen het team. Om die aspecten te verbeteren kan teamcoaching een goede begeleidingsvorm zijn. De teamcoach begeleidt het team met het doorzien van patronen en structuren die ontstaan zijn in de loop der tijd. Wat goed werkt, kan worden geoptimaliseerd. Wat niet goed functioneert kan worden verbeterd. Een teamcoaching traject kan bestaan uit verschillende bijeenkomsten, interviews, enquêtes en/of individuele coaching.

Tijd nemen om stil te staan, te ontdekken en te ontwikkelen!

Tijd nemen om stil te staan, te ontdekken en te ontwikkelen!

Tarieven

Locatie ‘Het Drents kwartiertje’ in Hooghalen

Teambuilding/training 1 dagdeel; € 595,00
Teambuilding/training 2 dagdelen; € 1095,00

Vergaderzaal 1 dagdeel; € 85,00
Vergaderzaal 2 dagdelen; € 170,00
Vergaderarrangement 1 dagdeel; € 7,50 p.p.
Vergaderarrangement 2 dagdelen incl. lunchbuffet; € 29,50 p.p.

In-company of eigen gekozen locatie

Teambuilding/training 1 dagdeel; € 695,00
Teambuilding/training 2 dagdelen; € 1195,00
+ kilometervergoeding

Persoonlijke coaching € 90,00 per uur
Teamcoaching op aanvraag

Alle bovengenoemde tarieven zijn incl. BTW
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01