Stress

De DISC analyse bij de coach van Tijd voor ontwikkeling, Margriet Slotman, heeft me inzicht gebracht in mijn functioneren op een moment dat ik niet in mijn element was. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen communicatie en samenwerkingsbehoeften.

Nieuwe inzichten

Nu begrijp ik beter waarom ik eerder aan het werk kom als ik in een team moet werken, dan wanneer ik zelf een taak oppak. Ik ben een echte team-player en netwerker, ook in de manier waarop ik communiceer komt dit naar voren. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in de manier waarop ik keuzes maak, dit is zeker iets wat ik meeneem. Ik vond het fijn om de DISC analyse bij Margriet te doen, ze stelt goede vragen die je aan het denken zetten en ze neemt alle tijd voor je.

RJ

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01