Zussendag GKv Dalfsen

DALFSEN – In de groepsaccommodatie Archemerberg werd zaterdag 10 oktober 2015 de Zussendag gehouden, een dag georganiseerd door en voor vrouwen uit de GKv en NGK met als thema ‘Heb je even voor mij’.

De tijd leek te kort...

’s Morgens spraken ds. Luite Harm Kooij en zijn vrouw Anka (GKv Nieuwleusen) de dames toe en ’s middags werden er workshops gegeven: “Bij ‘Tijd voor Gods Woord’ onder leiding van Sarianne van Dalen werden Bijbels gepimpt. De workshop ‘Tijd voor Jezelf’ door Margriet Slotman ging over de DISC Methode, de gedrag- en communicatiepatronen. ‘Tijd voor Gods Schepping’ bestond uit een fotografiecursus van Annet Jonker en bij ‘Tijd voor Techniek’ door Wiljo Wienen werden de handen uit de mouwen gestoken en een autoband verwisseld, onder andere “, laat de organisatie weten. De tijd leek tekort maar de Zussendag zal nog veel dames lang bijblijven, het was een geslaagde dag met veel tijd voor ontmoeting en zeker voor herhaling vatbaar!

Tijd voor ontwikkeling biedt teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie.

Wij hebben voor diverse bedrijven en organisaties een teamdag, teambuilding of teamcoaching traject mogen realiseren!

Bekijk meer referenties

Tijd voor ontwikkeling biedt persoonlijke coaching gericht op doelen ontdekken en behalen. Zakelijke coaching en teambuilding voor het verbeteren van communicatie en effectiviteit. Daarnaast verzorgen wij trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Facebook LinkedIn

Tijd voor Ontwikkeling

Laaghalerveen 26
9414 VH Hooghalen

T: 06-51066141

info@hetdrentskwartiertje.nl
KvK: 04084164

Btw: 8174.38.701.B.01